.

U bent hier : Home > Kunststof Kozijnen

Kunststof Kozijnen

Al onze kunststofkozijnen worden uitgevoerd in het 5-kamersysyteem voor een nog hogere isolatiewaarde.

Vlak systeem
De talrijke variaties in kunststof kozijnen sluiten naadloos aan bij het karakter van uw woning. Een goed voorbeeld is het Vlakke kozijn, met haar strakke lijnen probleemloos toe te passen in elke bouwstijl. Liever in kleur? Door toepassing van houtnerffolie wordt het comfort van kunststof behouden maar zijn de mogelijkheden voor kleur optimaal. De onderhoudsvrije kunststof kozijnen zijn dus een meerwaarde voor uw woning.
Blok systeem

De bouwstijl van een pand is bepalend voor de schoonheid van de woning. Renoveren dient dan ook altijd te gebeuren met respect voor het karakter en uitstraling van het huis. Het bloksysteem is hiervoor de ideale oplossing, zelfs voor het vervangen van glas-in-lood wat verwerkt kan worden tussen het isolatieglas. Door de opstelling van welstandscommissies was het tot op heden vaak alleen mogelijk om kozijnen van karakteristieke panden te vervangen voor hout, waardoor het kostbare probleem van intensief onderhoud bleef.

Door toepassing van houtnerffolie zijn vele kleuren mogelijk. Met smalle authentieke detailleringen, combineert een klassieke stijl met modern gebruiksgemak. Ook roeden op het glas behoort tot de mogelijkheden, waardoor een nog originelere uitstraling wordt verkregen. Het onderhoudsvrije bloksysteem past zowel bij renovatie als in nieuwbouw.

Nostalgie systeem
NostalgieHet onderhoudsvrije Nostalgie kozijn brengt harmonie in huis. De ideale balans tussen authentieke sfeer en modern gebruikscomfort. Kwaliteit in elk detail. Dit kozijn is bijzonder in trek bij bezitters van karakteristieke woningen om de oorspronkelijke stijl en sfeer van de woning terug te laten komen. Maar ook bij veel nieuwbouwprojecten, denk vooral aan de populaire jaren '30 stijl, wordt het product veel toegepast. De speciale vormgeving doet denken aan het verleden. Een grote stap vooruit in de ontwikkeling van kunststof kozijnen. Het Nostalgie kozijn is een combinatie van kunststof en aluminium, dus nooit meer schilderen! Alle RAL kleuren zijn mogelijk aan de buitenzijde.

 

 

 

© FB-Kozijnen De kozijnspecialist van Zuid Oost Brabant

Lichtkoepels

FB-KOZIJNEN  levert maatwerk. Maatwerk in licht zeg maar, want door de ruime keuze in vormen en uitvoeringen kan u ook de lichtinval doseren.

 

Lees verder >>>>


 

 

 

 

FB Kozijnen Logo

Powered by Google | Login

nach oben