.

U bent hier : Home > Dakkapellen

Dakkapellen

Met een dakkapel op uw woning vergroot u de effectieve ruimte van uw woning en brengt u zon, licht en lucht in uw woning. Onze dakkapellen zijn er in verschillende modellen en van verschillende materialen. Controleer bij uw gemeente of u een bouwvergunning nodig heeft indien u een dakkapel wilt laten aanbrengen. Een dakkapel is door ons meestal in 1 dag geplaatst.

Dakkapellen door FB Kozijnen

 DE VOORDELEN VAN EEN DAKKAPEL

Meer ruimte

Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en daarmee loopoppervlak in de kamer. Zo wordt het rommelhok ineens een praktische kamer die kan dienen als kantoor-, hobby- of kinderkamer.

Vrijwel altijd vergunningsvrij

Een dakkapel is praktisch altijd vergunningsvrij. Dus ook als je geen serre of aanbouw kunt of mag toevoegen aan je huis, kun je met een dakkapel toch zorgen voor extra woonruimte en groter wonen.

Meer licht en lucht

Daglicht en frisse lucht verbeteren elke ruimte in huis. Maar ook je gezondheid, concentratie en productiviteit verbeteren erdoor. Bovendien bespaar je energie omdat de verlichting minder lang aan hoeft.

Meerwaarde huis

Zoals je ziet kan een dakkapel een huis met twee slaapkamer omtoveren tot een met drie slaapkamers. Je huis wordt veel aantrekkelijker voor gezinnen en de waarde van je huis stijgt met duizenden euro's.

 

 

 

 

 

© FB-Kozijnen De kozijnspecialist van Zuid Oost Brabant

Lichtkoepels

FB-KOZIJNEN  levert maatwerk. Maatwerk in licht zeg maar, want door de ruime keuze in vormen en uitvoeringen kan u ook de lichtinval doseren.

 

Lees verder >>>>


 

 

 

 

FB Kozijnen Logo

Powered by Google | Login

nach oben